I väntan på morgondagens rubriker

Jag tänker inte sitta uppe hela natten och vänta på valresultatet i USA. Men det är ju väldigt spännande och jag undrar vilka rubriker som möter oss i morgon, vi som tänker gå och lägga oss nu..

I väntan på mer information om hur valet går har jag plöjt igenom mina flöden av nyheter vilka tyvärr har blivit lite eftersatta. Känner dock inte lika stor panik över mina 1000+ olästa poster utan väljer lite mer sporadiskt och läser lite snabbare.

Följande har inte med presidentvalet att göra alls:

Styleblaster / Voteblaster

Ännu en variant av street fashion-blogg i realtid  – Styleblaster som automatiskt postar foton på folk som passerar den uppsatta kameran i Williamsburg, New York. Okända människor och deras kläder, minut för minut. Bloggen handlar inte om presidentvalet men syftar ändå till att du ska göra din röst hörd, vem som är mest stylish?

Printannons + Ipad = New Lexus ES

Numret av Sports Illustrated som visar följande annons hade jag velat testa:

Via Adverblog

Flygplan med ny design av Marimekko

Hade hoppats på att hela inredningen var gjord i blommigt, inklusive kabinpersonalens kläder men gott nog är porslin och textilier är designade av Marimekko och dessutom – en av deras flygplan är faktiskt dekorerade utvändigt med Maija Isolas blommönster :)

Via Marimekkos pressmeddelande och Affärsresenären

Lämna en kommentar