Mitt nya magiska armband

Energiarmband
Energiarmband

Efter min långa stund av skepticism hade flera andra personer hunnit lyssna, handla och gå därifrån som ägare till det där energi-armbandet som säljaren vurmade för på Allt för hälsan-mässan.

Det är perZpro® energi-armband jag pratar om. Som ni förstår köpte även jag ett sånt, men bara för att testa, inte för att jag tror det kommer hjälpa min kropp att bli mer sund, balanserad och få mig att sova bättre om natten. O nej, men man kan ju alltid prova.

Den här typen av armband är ju ingen nyhet men jag har alltid haft lite svårt för att tro på att såna här saker verkligen fungerar. Lika lite som jag tror på att stenar och kristaller ger energi.

En gång för typ 15 år sedan blev jag väldigt lurad av en homeopat som fick mig att göra alla möjliga övningar för att hitta roten till mitt magont. Jag vill inte dra alla naturläkare över en kam, men ”övningarna” man ska göra för att få kontakt med meridianerna i kroppen känns bara löjliga.

Att verkligen tro på något kan göra underverk men jag var nog aldrig riktigt övertygad. Så om någon har en bra erfarenhet av ett sånt här energi-armband så berätta gärna för mig, jag vill så gärna tro på att det funkar!

(Nu somnade jag väldigt gott i soffan framför tv:n så den omedelbara verkan har inte satt in ännu… eller så är jag bara extremt fredagstrött.)

Gonatt!

Lämna en kommentar