Kvällen innan.

RING UT DET GAMLA, RING IN DET NYA!

När jag läser alla årsbetraktelser tänker jag att det som hände i januari kunde lika gärna ha hänt i mars eller i december året innan. Jag kommer faktiskt aldrig i håg. Nu måste jag till och med tänka efter vad jag gjorde förra nyårsafton *paaaaauuuus*. Just det, vi var på middag hos min sambos kusin på söder, fyrverkerierna var fina och jag tappade en skinnhandske i vanlig ordning. Frågan är varför jag sparade på den andra så länge.

KUNGSHOLMEN PÅ NYÅRSAFTON

Imorgon ska vi på middag till en god vän. Vi har aldrig firat nyår i hop så det ska bli extra kul! Det lyxiga i att vara hembjuden till henne är att hon insisterade på att göra all mat själv, kock som hon är.

EN PERFEKT BIOKVÄLL

Champagne på kylning
Champgagne - mums!

Behöver man inte stå i köket och fixa utan endast försäkra sig om att flaskorna ligger på kylning hinner man ju andra saker. Som att gå på bio, vilket visade sig vara fler som hade planerat. Såg Rust and Bone som jag hade tänkt göra på filmfestivalen men det blev nu i stället. Bra, en stark 4 helt klart. Appropå att fundera över livet och hur man själv kan styra det som ska vara ens framtid så var denna film passande.

Jag önskar alla ett underbart 2013!

Lämna en kommentar