Most Christmassy Moment och The Year in Youtube, God Jul to all of you!

Vad vore slutet på ett år utan alla dessa krönikor, sammanfattningar, bästa och sämsta minnet och inte att förglömma – alla framtidsspaningar. Vi har redan klart för oss vad 2013 kommer innebära, i alla fall hoppas vi på att nästa år ska bli bättre än det som nyss passerat.

Själv kan jag bara säga att 2012 har varit ett intressant år på olika sätt. En lite ruffig start vilket innebar jobbsökeri i 180 men med nyttiga erfarenheter och nya insikter som gjorde att situationen faktiskt löste sig fortare än kvickt. En fantastisk resa till Italien, fester, roliga människor och möten med gamla bekanta jag inte sett på hundra år och självklart det nya jobbet med en hel mängd nya kollegor.

Förra året satte jag tydligen ledordet HÄLSA, vilket jag tyvärr inte levde upp till.

Men jag tar och modellerar om det något, lägger till och formulerar om… nytt ledord för 2013 blir STYRKA.

Det finns alltid mer att hämta inombords och jag vet att jag alltid ”kommer igen”, så även nästa år. Nästa år kommer innebära nya krafttag både fysiskt och mentalt. Fysiskt innebär att jag måste börja träna igen för att må 100% bra. Mentalt sett så ska jag bland annat bli av med min åldersnojja. Ja, jag fyller jämnt…! Det är nog snarare acceptans som krävs och inte styrka, så varför inte bara acceptera och sedan fira med en stor jävla fest. Ja men det kan väl inte bli annat än bra! Lägligt kommer även sandstranden i februari, men det återkommer jag till.

Några dagars arbete är dock kvar, en julfest, en 50-årsfest, en djupdykning i garderoberna (och tvättkorgen) och sedan knö ned allt i en resväska och därefter off to Småland på lördag.

Ha en skön jul nu och ett sprakande nyår!
Hittade en sån bra julig filmlista där varje film har en ”Most Christmassy Moment” :)
… och sen kunde jag inte låta bli. Nu är vi trötta på alla varianter av Gangnam Style, men här är en till… förlåt! Men det är faktiskt en liten review av 2012 ”The Year in Youtube” – style :)

Lämna en kommentar