Frosserier och smygöppning

Hösten var i sitt esse denna helg! Dessutom åt jag mig riktigt tjock och go i dagarna tre med start på fredagskvällen. Jag älskar fiskrätter och desserter som den där franska ugnspannkakan med plommon, Far Breton, med vispgrädde till. Aj aj aj!

Autumn colors

bild 1Höstens färgskala är imponerande! Men en frisk promenad på Djurgården räckte med andra ord inte långt för att bli av med överflödiga kalorier.

SMYGÖPPNING

I söndags hade jag privilegiet att få äta på den smygöppnade Jamie´s Italian som inom kort öppnar på Scandic Anglais på Stureplan. Jag fick ta med mig några gäster så min sambo, en vän och hennes man gjorde mig sällskap.

Fantastiskt gott. Hade inte förväntat mig något annat visserligen. Den kryddiga svampbruschettan med chili kändes helt (höst!)rätt och därefter en pasta vongole salta goda små musslor. Den rätten är definitivt inte sista gången jag äter där. Min kompis dessert, en typ av chokladkaka med ”karamellglass” och popcorn på toppen. Det blir fler besök i höst och vinter om jag känner mina smaklökar rätt.

JamiesItalian_collage

bild 5

Och bar finns också där du bara kan slinka in och förfriska dig :)

 

Lämna en kommentar