Klädkollektion för hotell

Jag tycker mycket om området Skeppsholmen i Stockholm. Som en liten grön oas mitt i stan, tyst, lugnt och med utsikt åt alla väderstreck. Du ser trafiken men hör den inte. Ett perfekt läge för ett hotell kan tyckas och precis där ligger Hotel Skeppsholmen som ingår i Nobiskoncernen.

Förutom att restaurangen Långa Raden erbjöd den godaste oxryggen jag har ätit förr i tiden, upptäckte jag nyligen att Skeppsholmen är ett utav flera hotell som erbjuder underkläder på hotellrummen från det svenska Bread & Boxers. Enkel design, sköna och gjorda av bomull. Lika enkelt som det är att köpa bröd ska det vara att få tag på sköna underkläder. Skulle du dessutom ha ett behov när du är ute och reser är det ju utmärkt om hotellet kan erbjuda detta.

Bread_Boxers Hotel CollectionFörpackningsdesign likt en brödpåse kanske inte väcker nån större uppmärksamhet när du köper bröd, men här är det smart.

Bread_Boxers Hotel Collection

Jag tycker det är genialt om hotell kan erbjuda kläder på hotellrummen över lag. Ett urval från intresserade butiker. Ett basutbud som innehåller kjol, byxor, kostym, topp och skjorta, även skor kan vara intressant. Hyra eller köpa.

Denna blogg, 70Percentpure, hyllar klädkollektionen Bread & Boxers och dessutom var det en läsvärd blogg.

1 kommentar

Lämna en kommentar