Club 40

Buffévalet föll på Carotte catering. Foto: Jonas Adner
Buffévalet föll på Carotte catering. Foto: Jonas Adner

Idag är jag 40 år och 1 dag.

Jag hade kul på mitt 40-årskalas! Foto: Jonas Adner
Jag hade kul på mitt 40-årskalas! Foto: Jonas Adner

Jag har tagit ett kliv över den där förhatliga gränsen som jag fasade så för. Men för ungefär någon månad sedan började det kännas ganska okej faktiskt och min planering för mitt kalas kändes bättre och bättre. Så här i efterhand kan jag säga att jag är mycket nöjd och evigt tacksam för alla fina människor som kom för att fira med mig!

Egentligen fyllde jag år i går på midsommarafton och den dagen var lugn i solen, jag och min sambo kvar i stan tillsammans med alla turister. Till lunch den klassiska sillen, ölen och vågskvalp och sedan på kvällen föråt jag mig på Berns Asiatiska. Men det är ju så extremt god mat där så man kan helt enkelt inte sluta äta! Perfekta dumplings, bönor, kryddiga revben, ahhhh….

Ser fram emot att använda min nya kokbok med koreansk-svenska recept, dricka min champagne, presentkort på Ticnet, och jag har bläddrat igenom den tyngsta coffee table boken jag ägt; ”The fashion world of Jean Paul Gaultier” och nu längtar jag efter Sidan om Gaultier finns inte längre. Länk till Arkitektur och Designcentrum.. Min lilla sköldpadda icke att förglömma och många fler presenter. En god vän ställde upp som fotograf hela kvällen och det blev finfina minnen på glada vänner och bekanta. Och nästa fredagkväll är en överraskningskväll som mina tjejkompisar står för. Spännande!

Fina presenter på min 40-års dag.
Fina presenter på min 40-års dag.

Så det känns mycket bra att tillhöra ”vuxenklubben” nu då. Lite visare, fler besök hos frissan för att tona håret och ännu mer målmedvetet gå mot det som är viktigt i mitt liv och framförallt det som är roligt i livet. Mer kul, det är ett löfte.

Lämna en kommentar