Välj ditt eget innehåll på hotellrummets tv

Screenshot from LG, lgecommercial.com
LG Hotel TV – screenshot from LG, lgecommercial.com

Är du på weekendtrip i Rom eller London ligger du nog inte kvar i sängen så länge på morgonen eller prioriterar tv:n istället för restaurangbesöket, men personligen slår jag faktiskt på tv:n flera gånger på ett hotellrum. Så varför inte utnyttja möjligheten att koppla mobilen till tv:n för att använda ditt eget innehåll på skärmen. Det är trots allt under förberedelserna inför kvällens utgång eller direkt på morgonen som det finns behov av planering eller underhållning om inte annat. Även om jag mest uppskattar CNN som jag inte betalar för hemma :)

LG har tagit fram en interaktiv tv-serie däribland deras LG Hotel TV med teknik och design med ”second screen” support vilken kan sammankopplas med gästernas mobiltelefoner.

Det är i alla fall positivt när ett hotellrum kan bli mer anpassningsbart efter sina gäster i form av service och teknik. Alla lösningar som underlättar för mig som resenär att hitta information eller bara uppleva som avslappnande är ett plus. Likadant ett wi-fi som ingår i hotellrummets pris är inte för mycket begärt, men den frågan är uttjatad vid det här laget…

Tillägg i efterhand

Wow vilket hotell, jag faller för dessa faciliteter som finns på El Palauet i Barcelona! Här pratar vi teknik och appropå tv, så är den inbyggd Ca 52 sekunder in i filmen besöker Lovisa de Geer hotellet hon ska bo på i Barcelona. Denna minibar som är mer som en köksvrå, ”tv:n” i spegeln tar ju inte upp någon extra plats direkt, dockstationen för din mobil från vilken du kan spela upp din musik. High-tech hotellrum helt enkelt.

Lämna en kommentar