Stockholm i mitt hjärta!

Djurgårdsbron

Hur många gånger har jag inte travat över denna bro som går över kanalen till Djurgården och än har jag inte tröttnat på vare sig vägen eller vyerna. Våren kan vara väldigt tröttande dock, och just nu förstår jag inte varför jag är så väldigt trött trots alla bra saker som händer i mitt liv just nu.

Vid denna tidpunkt förra året slet jag i mitt anletes svett med förberedelser inför min 40-årsfest och hade mycket annat på gång samtidigt. Detta år är det dags för Håkans 50-årspartaj också i juni! Han är mer laid back än vad jag var då men med knappt en månad kvar innan det smäller tycker jag nog att man behöver skicka ut inbjudningar. Idag har jag börjat fundera på hur jag ska lägga upp mitt tal till Håkan, det känns oundvikligt och som den person jag är så behöver jag lite förberedelser och research.

BJÖRNEN SOVER INTE.

Björnen på Skansen

Förra helgen hade jag besök av familjen från Småland och lillbrorsan med familj. Mayas första besök i stan men inte det sista! Kan tänka mig när hon blir lite äldre och vill hälsa på faster i storstan. Vädret var ok för Skansen och Aquaria Vattenmuseum men middagen uppe på Kaknästornet bjöd först på en vägg av dimma men sen lättade det upp.

Maya och fiskar på Aquaria

Nu vill jag bara ha tillbaka min energi så jag hinner med allt jag vill göra alla helger framöver! Det finns så mycket att hitta på och jag uppskattar stan varje dag jag åker buss eller går gatorna upp och ned. Det finns ett enormt utbud, det gäller bara att ta sig ut så därför är det bra med besök långväga ifrån ibland så man gör de turistiga grejerna på nytt. Stockholm i mitt hjärta!

Lämna en kommentar