Room 505 på Rica Hotel för stora och små modebloggare

Är du modebloggare, vill bo gratis på Rica Hotel och blogga om vad som händer i Stockholm, mode och shopping? Vill du dessutom få tillgång till kamera, ipad och stylingprodukter samt få rabatt på produkter i PUB huset så är du välkommen.

Bloggen och rummet har samma namn, dvs Room 505 och är i samarbete med bloggportalen Devote.se och pågår fram till årsskiftet.

Personligen tycker jag att den här typen av initiativ är både smarta och nyttiga för det ger möjlighet för dig som mer anonym bloggare att få en chans att synas och göra något annorlunda.

Likaså Scandic erbjöd bloggare att ansöka om gratis rum i satsningen Blogger´s Inn från 2011. Detta i ett led att förstå och förbättra den tekniska standarden för hotellrum i och med att bloggare kräver mer än den ”vanlige” affärsresenären. Men i dagens läge är det inte bara bloggare som gynnas av bättre teknikförutsättningar. Vem vill inte ha en fungerande, gratis och snabb wifi-uppkoppling i dag 2012? Detta bör ingå i samtliga rum och var du än befinner dig på hotellområdet.

Lämna en kommentar