Drömmar och fantasier – jag är nog inte riktigt ”vuxen” än

Trendutställningen "Silly Walk" från Formex, Stockholmsmässan

Jag älskar färger och humor i kombination. Just nu uppskattar jag roliga prylar som egentligen är helt onödiga men underhållande. Men helt ärligt, ett par ”vanliga” bordsben måste inte vara raka och tråkiga utan fyller sin funktion väl som på bilden :). Bilden är från en trendutställning uppbyggd av Coco form på Formex, Stockholmsmässan.

Helt plötsligt har jag blivit helt förälskad i alla tårt- och kakfat i retrostil i färgat glas som i sig ser ut som något jag vill sätta tänderna i.  Afternoon tea som serverar kakfat i sina tre våningar fyllda med mumsiga små bitar är underbart.

Oemotståndliga färger och förpackningar

Besökte butiken Ladurée igår på Grev Turegatan. Skulle egentligen bara titta lite. I skyltfönstret. Men oemotståndliga färger, förpackningar och dofter gjorde att jag naturligtvis att jag inte gick tomhänt därifrån.

Ladurée i Stockholm
Ladurée i Stockholm

Ser jag en regnbåge blir jag glad som ett barn. Har upptäckt att jag inte är den enda som måste ta ett kort. Efter ett lätt sommarregn i solskenet är hela Instagramflödet lätt fyllt av regnbågsbilder från olika vinklar och platser från stan.. Tycker mycket om hösten också, bättre än våren faktiskt, då träden exploderar i gult och rött som matchar alla tjocka halsdukar och schalar jag vill ha!

Och jag föredrar filmer med sagotema, övernaturliga väsen och science fiction-filmer med söta robotar i a la Marvin från Liftarens guide till galaxen. Betyder detta att jag inte är riktigt vuxen? I så fall är jag glad att jag är lite som ett barn för då livet lite fluffigare mitt i allt allvar.

Lämna en kommentar