Hej Världen!

Att resa och checka in på hotell är något jag ser mycket fram emot inför varje tripp och förväntningarna är alltid stora. Boendet är en sån viktig del av resan även om det inte är på hotellet du vistas hela tiden. Du ska känna dig ”hemma” och väl omhändertagen tycker jag. Möten med människor som bor i det landet du åker till och som känner till det där lilla extra om stan är fantastiskt om du lyckas få till. En person som kan berätta en historia är väl värd att lyssna till!

linda-norge-svolvaerJag skapade en resblogg för några år sedan Trips&Stays där jag ville samla mina resor eller tankar om resmål men dessa inlägg har jag flyttat över till denna blogg. Innan dess satsade jag på min Tumblr-blogg där jag skrev och noterade allt möjligt inom design och inspiration och resor. Dessa bloggar är idag inaktiva och fungerar som arkiv.

Fotografera är roligt och du kan alltid lära dig mer. Fotosidan är en bra sajt och för en glad amatör så kan du få viktiga tips i något som kallas Bildkritik. Men Flickr är platsen där du hittar alla mina bilder. Och jag älskar Instagram.

Instagram

Lämna en kommentar