Mitt hejdå till sommaren

Haverdals strand och stenar

Det kommer säkert fler soliga varma dagar men i luften känns det som höst nu. Så jag säger hej då till sommaren och plockar fram mina schalar och strumpor. Jag älskar hösten med alla fina färger och frisk luft, känns alltid som att det blir lite lättare att andas. För att inte tala om alla goda köttgrytor (yup, där fick jag med lite mat också vilket alltid finns i mina tankar).

Tittade på mina foton från i somras och kom på att jag aldrig publicerade mina bilder från den bästa kvällen. Den bästa kvällen ur fotosynvinkel i alla fall. Stenarna har funnits där i alla år men det var först denna sommaren jag verkligen ”såg” dom där i vattnet vid Haverdals strand! Denna kvällen var perfekt varm, vackert ljus, folk badade och satt länge på stranden och bara njöt. Västkusten, vi ses nästa år.

Jag kommer säkert sitta ute fler kvällar, under de varma infraljusen på restaurangerna, eller inte eftersom det bara verkar finnas två lägen på dom där lamporna – stekhett eller släckt. Men jag vill bara säga att jag välkomnar hösten, det känns som en nystart på allt.

Ännu fler stenbilder finns här i mitt fotoalbum

Lämna en kommentar